DNA Consulting

Social media

Het klantencontact gaat de komende jaren sterk veranderen, het is al volop bezig. Hoe val je als zelfstandige of KMO op in een wereld waar de klant steeds meer digitaal op zoek gaat naar zijn leveranciers en hoe breng je je boodschap het best over naar die klanten?

Een stevige online marketing strategie is vandaag belangrijker dan ooit. Enkel nog een site hebben is niet meer voldoende voor je online aanwezigheid. Een sterk online verhaal doet niet alleen je volgers en bezoekers stijgen maar ook je verkoop. E-mail marketing en social media marketing zijn middelen die vandaag nu net het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf.

Zelfstandigen en KMO’s hebben vaak dezelfde aandachtspunten of problemen bij hun onlineverhaal, we noemen er een paar: tijdsgebrek, uniforme maar toch gevarieerde content online plaatsen, klanten blijven boeien, copywriting en commercieel doordachte berichten maken, evolutie volgen van de mogelijkheden en trends in een snel veranderend aanbod,… Alsof u nog niet genoeg werk hebt met de dagelijkse opvolging en rompslomp.

DNA Consulting is een bureau met ervaring maar jong van geest, gebeten door direct marketing sinds meer dan 20 jaar zijn we nu ook al jaren heel actief bezig met social media en andere online toepassingen. Geen bandwerk maar een persoonlijke aanpak echt op maat van uw bedrijf in samenspraak met u. Maandelijkse rapporteringen en advies dat loont.

Communiceren met onze klanten vinden we heel belangrijk, communicatie komt van 2 kanten en wij besteden daar enorm veel waarde aan. Net daarom houden we onze structuur klein en hebben we niet de bedoeling om een “onlinefabriek” te worden, wij besteden tijd aan alles wat we doen, niets moet “snel,snel” en alles is doordacht.

Onze tarieven zijn transparant en correct in vergelijking met printmedia en tv campagnes en ons motto is sowieso dat de klant steeds meer krijgt dan waarvoor hij betaalt.

Zoek je een partner met een persoonlijke aanpak, die luistert naar wat jij als klant wil en die voor een maximum return kan zorgen? Contacteer ons vandaag nog!


Observatie,
activatie, relatie

Beheer van al uw
kanalen


Copywriting


Graphics

Concurrentie
monitoring

Webcare

Rapportage

Contact 
& newsletter
Bekijk enkele referenties

 referenties 


Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang gratis 22 Facebook tips.  

DNA Consulting op Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.