DNA Consulting

Events & artiesten

Bij het bouwen van een huis speelt een architect een cruciale rol. Samen met de bouwheer gaat hij de lijnen vastleggen die voor de verdere ontwikkeling nodig zijn. Wel bij evenementen zijn wij de architect die u als klant helpt en bijstaat.

Een persoonlijk onderhoud is onze eerste afspraak om uw noden en wensen perfect te noteren, nadien gaan we aan de slag en komen we snel met een aantal creatieve, budgetvriendelijke voorstellen. De uitwerking ervan gebeurt met de grootste zorg en het nodige professionalisme.

Door de jaren heen zijn wij specialist geworden in het organiseren voor bedrijfsevents voor de KMO tot multinational.

Ook qua artistieke invulling van uw feest of festival zijn we al jaren actief. Stevig uit de bol gaan op het festival of sfeervolle achtergrondmuziek door topmuzikanten op uw bedrijfsevent, wij kregen het steeds voor elkaar. Sinds 2008 actief met Topartiesten.be en in juni 2011 besloten we om onze dj’s onder een aparte koepel te brengen, de vraag is enorm gestegen naar goede allround dj’s, festivaldj’s en een gespecialiseerde tak drong zich dus op. Gaande van de toppers voor uw bedrijfsfeest voor diverse uren full entertainment of een dj in je club/discotheek, fuif of festival, wij hebben het allemaal onder ons dak.

Neem gerust een kijkje op www.topartiesten.be en www.topdjs.be of contacteer ons voor alle mogelijkheden.

Bedrijfsevents
 
 
Privé events
 
 
Topdjs.be
 
 
Topartiesten.be
 
 
Catering
 
 
 
Geluid en licht
 
 
Algemene event
support
 
 
Contact
& newsletter
 
 

Bekijk enkele referenties

 referenties 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang gratis 22 Facebook tips.

DNA Consulting op Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.